Zvládni 20 km za 14 dní. Pusť se do toho a získej unikátní medaili

Zábava pro celou rodinu, aktivnější procházka se psem nebo způsob zdravého životního stylu. I tak může vypadat běh. A v případě virtuálního běhu se můžete zapojit do různých soutěží a závodů, které fungují stejně jako klasické závody a opravdu jej poběžíte.

Virtuální je pouze tabulka výsledků, vše ostatní je reálné a je jen na vás, jak zvládnete jednotlivé výzvy, které si odběhnete svým vlastním tempem, kdekoli venku v přírodě i bez ohledu na výsledek.

Jediné, co musíte udělat, je přihlásit se do závodu či výzvy, jít běhat a zaslat důkaz, že máte splněno.

Dům dětí a mládeže Prahy 6 spouští svůj PRVNÍ VIRTUÁLNÍ BĚH. Přihlášení probíhá do 31.1. 2021 přes náš formulář https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe27eQf6E6wf9CpQ4Qz921LXzDHtltkK8m3R3Hzr4Sv2vWKkQ/viewform. Cílem je uběhnou 20km do 14 dnů. Je jen na vás, jestli uběhnete za dva dny 10 kilometrů, nebo si to rozprostřete do celých čtrnácti dnů.

Co je to ten důkaz? Fotka hodinek, nebo screen obrazovky s aplikací s počtem uběhnutých kilometrů. To i se jménem a příjmením zasílejte na krouzkydedina@ddmp6.cz. Kdo splní výzvu, ten se může těšit na krásnou medaili.


Tak hurá do toho!

Nikola Bachanová

15.01.2021

Další články:

Aktuality
Pozvánky
Tipy
Návody
Rozhovory

Technika
Estetika
Přírodověda

O nás Stránky DDMP6
Kontakty

Vyhledávání :

Populární: