Co se v Domečku šustne v dubnu


Video z letošního masopustu


O tom, jak se první ročník Masopustu báječně vyvedl, jsme už informovali. Teď máme navíc k dispozici i důkazní materiál. Koukni na video a přenes se do poslední únorové neděle s námi.



Ideální čas vybírat letní tábor


Už víš, co chceš zažít o prázdninách? Ideální čas podívat se na nabídku letních příměstských táborů je právě teď. Léto a dva měsíce volna tu totiž budou dřív, než řekneš „vysvědčení“.

Co letos nabízíme? Namátkou vybíráme třeba Týden s kamerou, Příměšťák s Harrym Potterem nebo Týden netradičních sportů. Na výběr je jich ale mnohem více. Všechny je najdeš na našich stránkách.



Rozjezd jarních kroužků


Víš, co je jedna z nejlepších věcí na jaře? Mnohem víc možností sportovat venku na čerstvém vzduchu. S tím jdou ruku v ruce taky naše jarní sportovní kroužky, které se začnou rozjíždět v průběhu dubna.

Které to jsou?

-   Skateboarding - U-rampa Vypich

-   Basketbal Vypich

-   Tenis

-   Freestyle koloběžky - U-rampa Vypich

-   Skateboarding Baba – začátečníci

-   Skateboarding Baba - pokročilí

-   Cyklo klub

-   Skateboarding Řepy – začátečníci

-   Skateboarding Řepy - pokročilí

-   Freestyle koloběžky - Skatepark Řepy


Možnosti přihlášení i kapacitu kurzů najdeš na našem webu v sekci Kroužky.



Jakých akcí se můžeš zúčastnit?


14. 4. 2022 9:00 – 16:00 | Velikonoční den v DDM

Co s velikonočními prázdninami? My víme! Na zelený čtvrtek tě u nás v Domečku čekají tradiční i netradiční aktivity. Těšit se můžeš na pletení pomlázky, malování kraslic nebo výrobu velikonočních dekorací, ale taky na 3D tisk, ozoboty, netradiční sporty nebo taneční workshopy. Užij si u nás bezva den. Všechny informace včetně harmonogramu akce najdeš na našem webu na stránce akce.


29. 4. 16:00-18:00 | Čarodějnice na dopravním hřišti

Všechny malé čarodějnice i čarodějové se slétnou u nás na dopravním hřišti. Čeká je tam dobrodružství v podobě her a zábavných úkolů, opékání špekáčků a tradičního pálení čarodějnic. Těšíme se na tebe.


29. 4. 14:00-18:00 | Den tance

Mezinárodní den tance je zapotřebí oslavit. A jak jinak než právě tancem. Ať už jsi zdatný tanečník nebo teprve začínáš, přijď si k nám užít odpoledne v rytmu hudby. Čekají tě taneční workshopy, soutěže, battly, taneční virtuální realita nebo třeba cool tetování airbrushem. Všechny potřebné informace najdeš u nás na webu.


7. 5. 2022 | Květnová rozsvícená sobota

Rezervuj si v kalendáři místo na další Rozsvícenou sobotu. Můžeme slíbit tradiční program v podobě zookoutku, tanečního a výtvarného workshopu a herničky pro nejmenší. Více informací a třeba i nějaký bonusový program brzy oznámíme na našem facebooku.


Chceš o všem vědět jako první? Přihlas si odběr našich novinek ve formě e-mailového newsletteru nebo nás sleduj na Facebooku.


Honza Holeček

12.04.2022

Další články:

Aktuality
Pozvánky
Tipy
Návody
Rozhovory

Technika
Estetika
Přírodověda

O nás Stránky DDMP6
Kontakty

Vyhledávání :

Populární: