Nenech si ujít premiérový ATHLETICKO-BEACHVOLEJBALOVÝ kemp Letná!

Venku už se otepluje a léto po jarních měsících už se konečně bude blížit oblíbené léééééto! Máš už vybraný svůj příměstský tábor. V nabídce letos máme pro tebe velké množství sportovních kempů. Byl si s námi loni na míčových sportech, gymnastickém či dokonce táboře plném stolního tenisu?

Co zkusit novinku? Pokud máš rád atletiku, běhání a sportování na atletickém stadionu, jsi tu správně. Jestli tě baví volejbal, tak u toho už rozhodně nesmíš chybět! Představujeme ti pro léto 2021 nový ATHLETICKO-BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP LETNÁ pod vedením zkušených lektorů a trenérů.

Zažij léto plné sportování a nezapomenutelných zážitků, poznej nové kamarády a pojď si s námi užít plno zábavy. ABCamp je sportovní příměstský kemp pro školní děti ve věku od 6-12 let, které rády sportují a baví je učit se novým věcem. 

Hlavní náplní kempu bude všestranná atletická a beachvolejbalová příprava, díky které se děti seznámí se základními atletickými disciplínami. To je například běh, běh přes překážky, skok vysoký, skok daleký, vrhy a hody nebo třeba štafetový běh.

V beachvolejbale se pak děti budou učit základní beachvolejbalové dovednosti a manipulaci s míčem. Během kempu na děti čeká také nespočet soutěží, atletických závodů, sportovních turnajů, návštěva zábavního parku TOBOGY a další nevšední zážitky. 

Více informací o letním kempu zde.

Matěj Hejda

04.03.2021

Další články:

Blafuj jako Messi. Naučíme tě správně si stahovat míč v pohybu

Aktuality
Pozvánky
Tipy
Návody
Rozhovory

Technika
Estetika
Přírodověda

O nás Stránky DDMP6
Kontakty

Vyhledávání :

Populární: