Plavání u nás táhne. Kroužky, letní tábor i naučná videa

Tolik měsíců bez bazénu. Venku je ještě na plavání venku zima. Je nám to jasné, plavání a blbnutí u vody chybí tobě stejně jako nám. Pojď si to čekání ale trochu zpříjemnit.

Už dřív pro tebe naši lektoři Matyáš s Tondou připravili různá videa na výuku plaveckých stylů znak a kraul. Dnes si ukážeme technicky ten nejobtížnější z těchto tří. Plavecký styl prsa. Kdekdo jimi začíná, zvládnout správnou techniku a synchronizaci ale není žádná sranda.

Schválně se podívej na video s Tondou a Matyášem, dlouholetými závodními plavci, kteří učí v DDM P6 plavání na různých kroužcích. A můžeš se s nimi sekat i v létě na plaveckém táboře od 12. 7. - 17. 7. Přidej se k nám.

Sleduj video pozorně, klidně si pohyb zkoušej doma na suchu. Lépe se ti pak bude provádět, až opět konečně skočíš do vody. Správný pohyb se ti vryje do paměti, a všechno ti pak půjde mnohem rychleji. Vsaď se.

Aby ti to šlo co nejsnadněji, je dobré natrénovat si obě složky zvlášť – jenom paže a jenom nohy. Schválně, podívej se na video několikrát za sebou a neboj se pohyb vyzkoušet.

Když budeš postupovat poctivě, uvidíš, že brzy se ti podaří všechen pohyb sehrát do naprosto harmonické spolupráce.

Matěj Hejda

02.04.2021

Další články:

Aktuality
Pozvánky
Tipy
Návody
Rozhovory

Technika
Estetika
Přírodověda

O nás Stránky DDMP6
Kontakty

Vyhledávání :

Populární: